Блокирането на Народното събрание ще продължи докато продължи беззаконието. Това

...
 Блокирането на Народното събрание ще продължи докато продължи беззаконието. Това
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Блокирането на парламента ще продължи, докато продължи беззаконието

 „ Блокирането на Народното събрание ще продължи до момента в който продължи беззаконието. Това е обвързвано освен с демонтирането на Паметника на Съветската войска, само че и с измененията в Конституцията, които също не са законни. “

Това съобщи за Euronews Bulgaria водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

 

Половинчати са документите на областната администрация на София. Вчера бях в кабинета на регионалния шеф. Не е проблем да се троши в центъра на София паметник, за какво да не може да се троши и в регионалната администрация.

От регионалната управа изпратиха г-н Иванов, юрист-консулта на Столична Община, който ни демонстрира документи за стартирана процедура. Аз съм бил шеф на музей, знам какъв е редът, когато се планува да има нов монумент или смяна на градската среда. Има си ред. Питам къде е заповедта за реставрацията и демонтажа. В Закона за устройство на територията има общ устройствен проект. В центъра на столицата има колективен монумент на културата. Има парк, Княжевска градина, там ПСС е част от парка. 

Вчера влязохме в кабинета на регионалната шефка, тя отиде в тоалетната, представяте ли си защо равнище приказваме. 

Всеки един бронзов документ може да развие така наречен " бронзова болест ". Тя се развива след стотната година. Точно заради тази причина статуите на лъвовете на Лъвов мост бяха демонтирани, когато минаха повече от 100г. от тяхното слагане. 

Щеше ли да бъде толкоз сложен демонтажът, в случай че беше рисков, че да падне самичък? Формата на Законите дефинират реда в страната. Те сега не се спазват. 

Искаме опрощение за извършеното беззаконие. Второто нещо, което желаеме е уволняване на Тодева и връщане на паметника. Това е което желаеме ние. Докато това не се случи блокадата на Народното заседание ще продължи.

Наша беше самодейността да блокираме трибуната на Народното събрание. Аз приканих всички свободни депутати да защитят демокрацията. Всичко това е алегоричен акт. Преходът свърши с реституция на фашизма.

България още веднъж избира грешната страна в очертаващ се световен спор. Щеше да е притеснително изказването на г-жа Захарова, в случай че то беше първоизточник, само че то е реакция.

Целта на ръководещите е да вкарат във война България с Русия. 

Конституционните промени са основни за повдигане на ветото? Вилдерс, в случай че сформира кабинет, какво ще се случи? Вярвам, че Рюте е споделил нещо, което не зависи от него. Нищо няма да спечелим или да загубим от  " въздушен Шенген ". Може би само ще загубим, защото много мигранти ще се върнат у нас.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР